Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧИП на GTV-то

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЧИП на GTV-то

Здравейте Колеги!Интересува ме дали някой има ЧИП на автомобилът си и по-точно на двигател като моя(2.0 TS).Интересува ме ако има някой,какво се е променило в колата,след тази интервенция:Плюсове,Минуси.Мерси
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
    Здравейте Колеги!Интересува ме дали някой има ЧИП на автомобилът си и по-точно на двигател като моя(2.0 TS).Интересува ме ако има някой,какво се е променило в колата,след тази интервенция:Плюсове,Минуси.Мерси
    Прекъсвача отива на 7800 оборота. Разликата във вървенето е трудно неосезаема.
    GTV

Comment

Може би изненадващо за някои, но "чипа" НЕ е един-единствен вид...
      Ако се чудиш дали си струва парите, да, определено си ги струва.
      Ако очакваш колата да ти счупи врата и да изкъртиш облегалката от ускорение след ремапа, не, няма да литне, както и да е направен "чипа".

Comment

Не съм съвсем съгласен..... на ТВ-то се усеща много
        Alfa Romeo 155 Super
        2.0 16V TS

Comment

Да но колегата говори за 2.0 ТС, за ТБ-то е ясно има си охлювче
          AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
          Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
          AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Това е ясно,че няма да ми счупи врата и да се вградя в седалката при старт след поставяне на ЧИП.Исках да разбера някой дали има и точно какво се е променило,а ми се струва,че се пише кой,какво чул тук там...Факти ме интересуват.Мерси
            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
            ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Колата става по-отзивчива в ниските и върви една идея по-добре.
              В общи линии, това е, останалото са го казали колегите.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
                Това е ясно,че няма да ми счупи врата и да се вградя в седалката при старт след поставяне на ЧИП.Исках да разбера някой дали има и точно какво се е променило,а ми се струва,че се пише кой,какво чул тук там...Факти ме интересуват.Мерси
                Тръгва от 2000 почти както от 3000, а от 3000 тръгва със същата разлика в + и то по целия диапазон до горе. Трябва да го усетиш. Няма как да се обесни.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Така е, усеща се това... първите няколко пъти докато караш.
                  После пак си викаш: "Дееба и кошницата, хич не върви!"

Ако искате вървящи коли - 3+ литра, турбо, чарджъри и пр. благини...
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

и 2.0 са достатъчни в някои случаи Иначе за чипа - един от основните плюсове е, че ТС мотора има навика при скорост на 200 да ражда заради обедняване на сместа. С чипа това го няма. Дори само заради това си заслужава.
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      и 2.0 са достатъчни в някои случаи Иначе за чипа - един от основните плюсове е, че ТС мотора има навика при скорост на 200 да ражда заради обедняване на сместа. С чипа това го няма. Дори само заради това си заслужава.
                      Да, ако се въртят до 10000 оборота или са на купе с тегло 500кг.
                      Иначе за обедняването на сместа е така, ама аз бих се притеснявал от други работи при продължително каране с 200км/ч.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Иначе за обедняването на сместа е така, ама аз бих се притеснявал от други работи при продължително каране с 200км/ч.
                        Напълно достатъчно е да имаш турбина, подходящо окачване и хубави гуми, за да върви доста колата. Разликата от 250 коне нагоре не е чак, толкова голяма при каране в градски условия. Ще се учудиш колко по-мощни коли в града не могат да се измъкнат от пуйката. Пред мен са, по-бързи са, но не ги изпускам

Ако не си решил да се състезаваш и искаш колата ти да евридейка - и 2.0 турбо върши доста добра работа Аза над 200 км/ч ако колата е с изправна ходова част и има къде да ги дигнеш няма причини за безпокойство с ГТВ. Друг е въпроса защо ти е да караш с 200 и защо ще рискуваш своя и живота на другите участници в движението заради малката си пишка, примерно.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Напълно достатъчно е да имаш турбина, подходящо окачване и хубави гуми, за да върви доста колата. Разликата от 250 коне нагоре не е чак, толкова голяма при каране в градски условия. Ще се учудиш колко по-мощни коли в града не могат да се измъкнат от пуйката. Пред мен са, по-бързи са, но не ги изпускам

Ако не си решил да се състезаваш и искаш колата ти да евридейка - и 2.0 турбо върши доста добра работа Аза над 200 км/ч ако колата е с изправна ходова част и има къде да ги дигнеш няма причини за безпокойство с ГТВ. Друг е въпроса защо ти е да караш с 200 и защо ще рискуваш своя и живота на другите участници в движението заради малката си пишка, примерно.
                          Не сме се разбрали - имах предвид 2.0 атмосферка.
                          Освен ако не е от Honda S2000 или нещо такова, няма да е кой знае колко вървяща. С турбо е ясна работата.
                          А за 200-те км/ч. точно това имах предвид - в нашата родина, на практика няма места за подобна скорост.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            От къде знаеш, че ти обеднява сместа? Мерил ли си? Аз пък ще ти кажа, че това не е вярно. Сток 2.0 ТС върви на смес 12.8:1 с 200 км/ч. Това ако му викаш бедно...

И с чип пак ще гръмне мотора с 200 по магистралата. Просто защото не е това причината.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              От къде знаеш, че ти обеднява сместа? Мерил ли си? Аз пък ще ти кажа, че това не е вярно. Сток 2.0 ТС върви на смес 12.8:1 с 200 км/ч. Това ако му викаш бедно...

И с чип пак ще гръмне мотора с 200 по магистралата. Просто защото не е това причината.
                              Айде,бе,верно ли ????

Брей,а ние толкова години да сме заблудени,хубаво ,че си ти та от време на време да ни просветляваш и да ни издаваш по някоя тайна.
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
                              X